Over Ons

Welkom bij RIDES

Uit passie opgericht door twee jonge ondernemers & vrienden. Ons verhaal is vrij simpel “doe waar je van houdt en doe waar je gepassioneerd over bent”, Motorrijden voor ons staat voor echte vrijheid, de weerspiegeling van onze passie.
Het is onze belofte om de beste kwaliteit en service voor een eerlijke prijs te leveren en er voor zorgen dat er optimaal genoten kan worden van een veilige en comfortabele Ride.

Onze missie

“Het delen van onze passie voor motoren en kwaliteitsmotorskleding.”
Of je nu een Daily Cruizer of een Speed Devil op de baan bent, RIDES-Channel is de plek om je passie te delen, het volgende avontuur, tips, perfecte uitrusting en prachtige motorfietsen, daarnaast biedt RIDES-Store een online store vol met de beste uitrusting op ieder budget, tot in detail uitgezocht voor iedere Rider.

ONZE CORE BUSINESS

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven, ook ij RIDES houden we jullie graag op de hoogte van al onze bezigheden, motor nieuws en nieuwste RST & BELL Gear.

Social is een gemakkelijk en toegankelijk middel wat wij gebruiken om onze passie voor motoren & motor gear met jou te delen. Door middel van Facebook, Instagram, Pintrest, Youtube en Twitter houden wij jou op de hoogte en lichten dit verder toe op onze Channel pagina.

Zenden is niet wat we willen, delen wel! Social media biedt de extra informatie achter onze werkzaamheden, producten en een hele hoop lekkere foto’s en content om van te genieten. Volg ons op Social, deel jou verhaal en deel jou motor stuff, wij houden er van!

 

RIDES is ontstaan vanuit passie, RIDES-Channel is hier om onze passie te delen in de vorm van korte “stories” of langere ” journeys” en gedetailleerde reviews.

Wij zijn elke dag bezig met het uitvoeren van onze passie en zullen op regelmatige basis ons werk en onze verhalen delen en zo jou betrekken bij onze keuzes en vorderingen. Om er van overtuigd te zijn dat wij kwaliteit leveren aan jou als rijder testen wij al onze producten en terwijl we dit doen creëren we een stukje content en vertellen we graag meer over waar we mee bezig zijn.

RIDES-Channel is ons interne informatie kanaal voor alle mogelijke content rondom motoren en motor gear, wij beloven dit met uiterste zorgvuldigheid te voorzien en zo een band te creëren en jou te informeren.

Wij leveren de kwaliteitsmotor gear, passende reviews en heel veel passie voor het motorrijden.

Wij werken met RST CE kwaliteit motorkleding, gemaakt van het beste leer en met nauw oog voor detail op ieder budget. Alleen het beste is goed genoeg wanneer het op jou veiligheid aan komt en wij zullen dat specifieke detail voor onze rekening nemen. Ieder artikel dat wij bieden is nauwkeurig bekeken en geïnspecteerd op verfijning en perfectie, van RST motor jas tot Bell helm en zelfs onze T-shirts worden bekeken met de zelfde zorg en kwaliteit.

Een efficiënte en persoonlijke benadering helpt RIDES-Channel & RIDES-Store om elke klant te bedienen zoals het zou moeten, wij beloven de beste kwaliteit en service voor een eerlijke prijs en zorgen er zo voor dat er optimaal genoten kan worden van een veilige en comfortabele Ride.

Onze missie

1

Channel

Het delen van passie door content, video op youtube & lekkere foto’s op instagram gebundeld op RIDES-Channel

2

Reviews

Gedetailleerde Reviews voor het beste beeld bij de door ons geteste producten.

3

Stories

Korte “stories” of langere “journeys” tot in detail op de Channel & gedeeld op Social

4

Store

Een uitgebreide webshop met alles van RST tot BELL Motor gear

5

Kwaliteit

Alle artikelen zijn met nauwlettend oog geselecteerd om aan al jou kwaliteit standaarden te voldoen.

6

Service

Wij gaan voor de beste service, gratis verzend kosten en persoonlijke aandacht, laat het ons weten.

RIDES Team.

Maak een eigen RIDES account aan

Account aanmaken